SAS Scandinavian Airlines Cabin Crew

SAS Scandinavian Airlines Cabin CrewLinie lotnicze:
SAS Scandinavian Airlines

Stanowisko:
Cabin Crew

Miejsce pracy:
Oslo
Vil du bli Cabin Crew i SAS

Vi søker nå Cabin Crew på heltid og deltid (ressurspoolen) til SAS rutenett i Norge og Europa.  Vi kan tilby en spennende jobb hvor du er i aktivitet hele tiden og som gir deg mange flotte opplevelser med SAS’ kunder og kolleger.

Som Cabin Crew er din oppgave først og fremst å sørge for passasjerenes sikkerhet, samt å bidra til at våre kunder opplever SAS som et vennlig og pålitelig flyselskap som gjøre det enkelt og effektivt å reise.

Til deltidsstillingene søker vi deg som enten studerer eller på annen måte har en fleksibel hverdag.  I deltidsstillingen kommer du til å arbeide i sommerferier, helger og ellers på tider i året med stor trafikk.

Du er velkommen til å søke på heltidsstilling, deltidsstilling eller begge.

Masz jakieś pytania lub wątpliwości? Zapraszamy na nasze Cabin Crew Forum!

Aplikuj

 

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up