Cabin Crew 24 – Cabin Crew Jobs – Cabin Crew Forum › Forums › Po Polsku › Czartery › Enter Air
Tagged: cabin crew, cabin crew forum, charters, Enter Air, informacje, linie lotnicze, personel pokadowy, załogi
This topic contains 49 replies, has 35 voices, and was last updated by Kasia 1 month, 2 weeks ago.
-
AuthorPosts
-
26 February 2015 at 11:02 #20603
Czy mógłby ktoś wypowiedzieć sie jaka panuje tam atmosfera aktualnie?
15 June 2015 at 14:57 #21006Witam!
Mam pytanie odnośnie pracy w Enter Air. Chciałabym sie dowiedzieć ile mniej więcej tygodniowo odbywa sie lotów w sezonie i poza sezonem oraz jak często ma sie tzw “dyżury” i ile czasu wtedy jest na przygotowanie sie do rejsu jak zadzwonią 🙂 z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.26 January 2016 at 18:28 #21557czy ktoś się wybiera w sobotę na rekrutację? ja się trochę waham, bo przeczytałam bardzo dużo złych opinii o Enter, a jak mam zmieniać dotychczasową pracę to tylko na stabilną, ponieważ mam kredyt hipoteczny 😛 może jest ktoś, kto się wypowie jak obecnie wygląda sytuacja w Enter? czy faktycznie dają umowę na czas określony, a potem wypad? (składałam na pracę niby stałą).
28 January 2016 at 02:01 #21559wszystko co przeczytałaś negatywnego to prawda, umowy dają nawet do listopada, a już w pierwszym tygodniu września mogą zadzwonić albo zaprosić do biura na dywanik, żeby usłyszeć jakie paszkwile na Ciebie napisali koledzy i out, a szefowa lubuje się w czytaniu bzdurnych raportów, mobbing na każdym kroku, po wizycie w biurze pościągają loty w grafiku i jesteś na lodzie, studentka czy nie nie ma róznićy, lepiej poszukać stabilnego zatrudnienia, szczerze odradzam
28 January 2016 at 05:36 #21560Czesc !!!!! Teraz ja ! Enter Air od zawsze mi się podobał, baza w Warszawie, ładnie wyglądająca złoga i tak dalej. Jednak czytając opinie o tej linii chyba na prawdę jest coś nie tak, same złe opinie, złe opinie pasażerów. Byłam na jednej rekrutacji gdzie odpadłam, a teraz probuje jeszcze raz. Tylko, ze nie moge aplikowac na ich stronie bo moj e mail jest w bazie, a mozna to wysłać tylko raz. Przeciez ludzie chodzą po kilka razy nawet, czy juz jestem skreslona ? Czy moze nie ma czego załować za bardzo ? 😉
28 January 2016 at 11:46 #21562novotel, dziękuję Ci ślicznie za odpowiedź, chyba jednak się nie wybiorę tam, bo szkoda czasu, jeśli tak jest! a pracowałaś dla nich może, czy wiesz to od znajomych? Aldona, spróbuj na innego maila, oszukaj system, tylko nie wiem czy jest sens się męczyć skoro enter jest taki nieuczciwy 🙂
31 January 2016 at 00:23 #21563Witam wszystkich 🙂 Czy jest może jakaś osoba studentka/student, która aplikowała na tego emaila: student_praca@enterair.pl? Do kogoś się odezwali? Jeśli tak to po jakim czasie? Z góry dziękuję Pozdrawiam Przemek
4 February 2016 at 01:32 #21574Ja aplikowałam na ten e-mail ponad tydzień temu i nic. Wydaje mi sie ze do 2-3 tyg powinni zrobić rozeznanie w osobach i wysłać wiadomość do wybranych ;)) trzymam kciuki !
8 February 2016 at 01:14 #21576Madziu dziękuję za odpowiedź 🙂 Miejmy nadzieję, że do zobaczenia na pokładzie 🙂
15 February 2016 at 22:54 #21595Jak tam, zaproszono już kogoś? 🙂
18 February 2016 at 01:18 #21599U mnie no answer… a u Ciebie Alexandra? ; ) Rekrutacja bedzie trwała jeszcze 3 tyg, tak piszą na ich stronie na fb.
18 February 2016 at 18:36 #21601U mnie również brak odpowiedzi, ale skoro jeszcze 3 tygodnie, to rekrutacje dla studentów pewnie zaczną się dopiero w marcu. 🙂
18 February 2016 at 21:41 #21602Pewnie tak 😉 Moja kol napisała do nich w tej sprawie i odpisali:
“Pani Dominiko,
Rekrutacja na studentów trwa – prosimy cierpliwość. Poszczególni kandydaci są informowani telefonicznie. Kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia – liczą informacje zawarte w CV (znajomość języków, pasja, doświadczenie, umiejętności).Pozdrawiamy,
EA”, ‘
chyba tak sobie grają na czas ;dPozdrawiam
18 February 2016 at 22:12 #21603W takim razie czekamy na telefon 🙂
19 February 2016 at 14:15 #21605hej, ja wlasnie dostałam maila o spotkaniu rekrutacyjnym za tydzień w sobotę w ramach rekrutacji na sezon letni, więc chyba już dają znać
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.